Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВНе е срамно да си таксиметров шофьор. Срамно

...
Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВНе е срамно да си таксиметров шофьор. Срамно
Коментари Харесай

Бенатова: Не е срамно да си таксиметров шофьор. Срамно е да си поръчков журналист

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: " 7/8 ТВ "

" Не е срамно да си таксиметров водач. Срамно е да си поръчков публицист ". Това разкри проверяващата журналистка Миролюба Бенатова, която преди време за малко караше такси.

" Аз отидох да карам такси, тъй като имах какво да кажа за гилдията. Направих си моята лична терапия, тъй като бях изхвърлена от огромните медии. Реших, че в този момент е моментът да карам такси и да не си изгубя контакта с хората. Да чувам хората, да групирам истории, да си съпоставям часовника. Не специалността на таксиметровия водач е срамна, а да си поръчков публицист е срамно. Да си сервитьор - това е специалност на поръчката, таксиметровия водач - също. Поръчките в публицистика не са ОК ", сподели тя в предаването " Крум Савов Live " по " 7/8 ТВ ".

" Това желаех да покажа - че нямам проблем да разтварям багажници, тъй като те ме снимаха и мислеха, че ще ме унижат. Аз като съм отишла да го работя, знам какво ще работя, аз не се укривам. Взела съм си изпита в ДАИ, те си мислеха, че им върша скрита камера, а аз ходя на изпит. Не съм желала да ставам водач на десетилетието. Станах таксиметров водач, с цел да остана публицист ", сподели тя, за което бе поздравена от водещия Крум Савов.

Бенатова разяснява и прословутото си изявление от преди към година с Венцислав Мутафчийски, който в един миг ядосано стана и си потегли. " Аз не съм желала той да става и да си потегля. Той сподели нещо, което искаше да каже. Аз нищо не съм споделила, което да го вади от равновесие. След думите му, че " крепко ще се мре ", аз го попитах " за какво " и считам, че той трябваше да отговори. Той има право изрече му да бъде подобен какъвто е. Отгоорът е значим - дали тъй като здравната ни система е на това състояние, тъй като жителите са отговорни, тъй като тогава се постановяваше това мнение - жителите са отговорни за всичко. Те са отговорни, че късно отиват в болница, само че са отговорни и, че претрупват системата на Спешна помощ с позвънявания ", съобщи още проверяващата журналистка.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР